Grotorpsgatan 6

Vretstorp, Vretstorp
1-familjs friliggande villa Vretstorp,Vretstorp

Grotorpsgatan 6

    • 1 495 000 kr
    • 5 rok
    • 109 kvm + 35 kvm

Familjevilla i barnvänliga Vretstorp!

Här saluförs en familjevilla om 109kvm med bra utrymmen för umgänge och tid med familjen. Entréplan erbjuder en välkomnande hall , kontor/sovrum, vardagsrum, kök, badrum samt matrum med möjlighet att göra om till extra sovrum. Praktsikt rum för tvätt och integrerat garage med goda förvaringsmöjligheter. På ovanvåningen finns ytterligare två sovrum, WC samt förråd. Från köket nås uterummet som blir en naturligt samlingsplats under sommarhalvåret oavsett väder. Härifrån tar du dig smidigt till baksidan och utomhusjacuzzin för extra lyx i vardagen. Stor välskött tomt med mestadels gräsyta för både lek, odling och avkoppling.

Bostaden har under senaste åren genomgått renoveringar som bland annat nya invändiga ytskikt med nya golv och tapeter, nytt innertak på nedervåningen, målning av tak på övervåning, ny garageport, nytt kakel i köket samt stilfullt renoverat helkaklat badrum och WC.

I Vretstorp bor man bekvämt i ett lugnt familjevänligt område med närhet till naturen. Här finns grundskola F-6, livsmedelsbutik, idrottsplats samt elljusspår i närheten. Du tar dig snabbt ut på E20 och med bil tar det 28 minuter till Örebro. Åt andra hållet når du Askersund och Vätterns skärgård på endast 20 minuter.

Vid intresse redan nu, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 alt andreas@sjostensfast.se

Mäklare
Andreas Sjösten
Andreas Sjösten

Ägare, Reg. Fastighetsmäklare

076 025 18 43

andreas@sjostensfast.se

Extra kontaktperson