Mosjö-Råby

Örebro, Marieberg
1-familjs friliggande villa Marieberg,Örebro

Mosjö-Råby

    • 7 495 000 kr
    • 6 rok
    • 185 kvm + 66 kvm

Magnifik villa med privat läge endast 10 minuter från Örebro!

Ett stenkast från Marieberg står denna praktfulla 2-plans villa byggd i lösvirke av erfarna snickare. Flyttar du in här får du ett hem i högsta klass med smarta lösningar, fina materialval och en fantastiskt uteplats. När mörkret kryper sig på visar sig huset från sin bästa sida med en effektfull fasadbelysning som pryder väggarna. Ett smart system med automatiserad belysning i form av plejd (65 enheter) är installerat i huset. I anslutning till köket/matplats har du även en ipad integrerad i väggen där du kan styra ljud och ljus. Detta sammantaget medför att du kan automatisera husets ljud och ljus efter dina egna preferenser, allt för att skapa absolut högsta komfort. Ett hus för dig som vill sätta guldkant på tillvaron. Stort dubbelgarage med en del för t.ex. eget gym alternativt kontor.

En hall med spektakulär takhöjd ända upp till övervåningen. I övrigt genomgående takhöjd på 2,7m. Villan är färdigställd så sent som 2020 och är på hela 185 + 66kvm och lämnar därför ytterst lite att önska. Rymligt kök med en öppen planlösning ut mot vardagsrummet där du har gott om plats för en matgrupp. I köket huserar bland annat en integrerad kaffemaskin från bosch och en maffig vinkyl. Ljuslaserat parkettgolv i samtliga rum. Tre rymliga sovrum, passar även familjen med lite större barn som vill ha ett större eget rum. Walk in closet i anslutning till stora sovrummet. Båda badrummen är helkaklade i ljusa tidlösa kulörer, smakfull inredning i industriell stil. Hög komfort med golvvärme på hela bottenplan. Bra förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober på flertalet ställen samt klädkammare i både hallen samt tvättstuga.

Här kan du njuta av den perfekta balansen av modernt villaliv. Privat läge ute i naturen men samtidigt endast 5 minuter till Marieberg galleria eller 10 minuter in till Örebro city. Huset är optimalt placerat på tomten med generöst tilltagen altan i soligt västerläge med gott om plats för umgänge med familj och vänner. Charmigt orangeri och spabad förlänger sommarkvällarna.

Boka in dig på visningen på vår hemsida eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 / andreas@sjostensfast.se vid eventuella frågor.

Ett hem att trivas i! Boka visning på vår hemsida eller kontakta ansvarig mäklare.

Varmt välkommen!

Mäklare
Andreas Sjösten
Andreas Sjösten

Ägare, Reg. Fastighetsmäklare

076 025 18 43

andreas@sjostensfast.se

Extra kontaktperson