Bromsgatan 7B - 1tr

ÖREBRO, Norr
Bostadsrätt Norr,ÖREBRO

Bromsgatan 7B - 1tr

  • 1 750 000 kr
  • 3 rok
  • 77 kvm
  • 6 442 kr
  • Balkong
  • Bilplats

Stilren trea med fungerande eldstad på norr!

Välkommen till Bromsgatan 7B - en vacker lägenhet med charm!

Här saluförs en fantastisk trea på 77kvm med en mysig balkong som bjuder in till avkoppling och frisk luft. Med ljusa och fräscha ytskikt samt ljusmålade väggar får du ett ljust och inbjudande hem att komma hem till varje dag. Renoverat och helkaklat badrum med kommod, wc och dusch. Kök med stilrena vita luckor som ger en modern och fräsch känsla. Ett fint inslag i vardagsrummet är den fungerande eldstaden som skapar både värme och en mysig atmosfär under de kalla vinterkvällarna.

Lägenheten har ett fantastiskt läge på norr med endast en kort promenad på ca 1,5 km till Örebro city. Här har du nära till allt du behöver i vardagen som t.ex. Ica nära längbrotorg och restaurang Sobi som ligger på Bromsplan, perfekt för mysiga middagar och umgänge med vänner och familj. Förskolor och skolor finns också inom bekvämt avstånd, vilket gör detta till det perfekta hemmet för den mindre familjen.

I föreningen finns ett antal parkeringsplatser som går att hyra för föreningens medlemmar (separat kö). I månadsavgiften ingår värme samt kall- och varmvatten.

Kontakta ansvarig mäklare vid eventuella funderingar/bokning av visning.

Varmt välkommen!

Mäklare
Andreas Sjösten
Andreas Sjösten

Ägare, Reg. Fastighetsmäklare

076 025 18 43

andreas@sjostensfast.se

Extra kontaktperson