Kungsgatan 52B

ÖREBRO, Centrum
Bostadsrätt Centrum,ÖREBRO

Kungsgatan 52B

    • 2 595 000 kr
    • 3 rok
    • 85 kvm
    • 7 324 kr
    • Bilplats

Unik etagelägenhet mitt i city!

Varmt välkommen till Kungsgatan 52B beläget centralt i Örebro. Här bor du med ett fantastiskt läge. Gångavstånd till restauranger, affärer, sporthallar och idrottsarenor är en självklarhet för dig som bor här. Här öppnas en unik möjlighet att förvärva en nyrenoverad etagelägenhet av högsta klass!

Lägenheten präglas av tidlösa materialval i form av fint trägolv, vackra stuckaturer och smakfulla toner. Lägenheten har genomgått omfattande renovering under åren 2021-2022 med bland annat nytt kök och nya ytskikt i samtliga rum bortsett från badrum som renoverades av tidigare ägare. Bra förvaringsmöjligheter finns dessutom i form av flertalet inbyggda garderober/linneförråd samt ett tillhörande förråd i källarplan. Innergården bjuder på en fantastisk gemensam trädgård som måste upplevas på plats!

Denna lägenhet lämpar sig för dig som söker en exklusiv och charmig etagelägenhet med stor karaktär, mitt i centrala Örebro!

Föreningen BRF Grundläggaren 5 har genom åren gjort stora renoveringar på sin fastighet, bland annat har man installerat 2+1 glas fönster för extra ljudklassning ut mot kungsgatan. Skapar en tyst och skön atmosfär i föreningens lägenheter trots det centrala läget. Ytterligare stora renoveringar har gjorts, läs mer under fliken "förening" på vår hemsida!

Centralt i Örebro hittar du allt från förskola, skola och gymnasium till restauranger, affärer, idrottsanläggningar och sporthallar. Här har du gångavstånd till allt! Passa på att gå på visningen, denna lägenhet måste upplevas på plats!

Boka in dig på visningen via vår hemsida alternativt kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 eller på andreas@sjostensfast.se.

Visning

29 Maj 2024

Boka

Kontakta mäklaren för att boka tid för visning!

Mäklare
Andreas Sjösten
Andreas Sjösten

Ägare, Reg. Fastighetsmäklare

076 025 18 43

andreas@sjostensfast.se

Extra kontaktperson