Rostagatan 2

ÖREBRO, Väster
Bostadsrätt Väster,ÖREBRO

Rostagatan 2

  • 2 375 000 kr
  • 3 rok
  • 79 kvm
  • 5 543 kr
  • Balkong
  • Bilplats

Smakfull trea med dubbla balkonger och varma kulörer centralt i Örebro!

Smakfullt färgsatt lägenhet med dubbla balkonger!

Varmt välkommen till Rostagatan 2, centralt i Örebro. Morgonsol eller kvällssol? Här behöver du inte välja, med dubbla balkonger kan du avnjuta morgonkaffet med utsikt över föreningens vackra innergård för att sedan under dagen flytta över till den soliga balkongen i söderläge. Välplanerad lägenhet med genomtänkt planlösning där hallen ansluter direkt mot vardagsrum och kök. De båda sovrummen och badrummet ligger avskilt i fil längst in i lägenheten. Badrummet är rymligt, helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ljust vardagsrum med utgång till balkongen i söderläge och stora fönster i fin kontakt med kök och matplats. Köket är utrustat med all maskinell utrustning du behöver och ljusgrå skåpsluckor. Köket är för övrigt färgsatt med en trendig gammelrosa färg. Från köket når du också den norra balkongen som gränsar mot föreningens fina innergård. Praktisk lägenhet med gott om förvaring, dels i garderober i hall och sovrum men också i ett externt källarförråd. Föreningen disponerar över totalt 45st parkeringsplatser i garage som går att hyra för föreningens medlemmar, samtliga platser har laddbox.

Här bor du med nära till det mesta så som city, gym, närbutik och framförallt med goda förbindelser till övriga delar av Örebro. In till Våghustorget är det endast 2 min på cykel!

Boka in dig på visningen via vår hemsida eller kontakta mäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 alternativt andreas@sjostensfast.se.

Varmt välkommen!.

Visning

28 Februari 2024, 17:00 - 17:30

Boka

Anmälan krävs, boka tid på vår hemsida eller kontakta mäklaren. Varmt välkommen!

Mäklare
Andreas Sjösten
Andreas Sjösten

Ägare, Reg. Fastighetsmäklare

076 025 18 43

andreas@sjostensfast.se

Extra kontaktperson