Referenser

”Andreas var mäklaren som fick min lägenhet såld. Otroligt nöjd från första mötet fram till att den var såld! Som första försäljning på lägenhet så kan det vara oroligt att inte känna till marknaden och hur det går upp och ner i tider, men Andreas hade alltid kloka och rätta svar på frågor och funderingar från start till skrivning! Ska ni sälja lägenhet? anlita Andreas, det är mitt tips ”

Säljare på Karlsdalsallén 59

”Får alltid snabba återkopplingar oavsett om det är sms, telefon eller mejl. Det gör att vi känner oss viktiga och kan få den hjälp vi behöver. Sammanfattningsvis ärlig, erfaren, engagerad och serviceinriktad. Rekommenderar till de som vill sälja lägenhet eller hus, men även till de som vill köpa.”

Säljare på Näsbyvägen 8

”Kan verkligen rekommendera Andreas i valet om mäklare. Andreas visade sitt engagemang från första stund och var väldigt stöttande under hela försäljningsuppdraget. Full pott! ”

Säljare på Viktoriagatan 12

”Andreas utmärker sig verkligen med sin sociala kompetens och stora engagemang! Lyhörd samtidigt som självsäker och kunnig. Han har varit ett grymt bollplank under flera månaders tid både vad gäller den kommande försäljningen och köp av bostad på annan ort. Valet av mäklare var självklart efter att själv ha varit spekulant på ett objekt han sålde och därmed sett hur väl han tar hand om sina potentiella kunder. Rekommenderas varmt!”

Säljare på Termikgatan 23B

”Redan från start kände jag förtroende för Andreas. Han visade god kunskap om marknaden, fanns alltid tillgänglig för frågor och hade löpande bra kommunikation. Kan varmt rekommendera Andreas om du vill ha en engagerad mäklare och en smidig försäljningsprocess! ”

Säljare på Kilsgatan 14

”Toppenbra bemötande och visade engagemang från första samtalet. Med sin hjälpsamhet, kunnighet och tydliga kommunikation kände jag mig trygg under hela försäljningsprocessen. Stort tack för en snabb och smidig affär. Jag kan varmt rekommendera Andreas till alla er som går i säljtankar! ”

Säljare på Termikgatan 27A

”Det var andra gången vi använde oss av Andreas, och denna gång är vi väldigt nöjda med att han stöttade vårt beslut i att sälja innan annonsering. Proffsig och smidig att ha att göra med! ”

Säljare på Norra Belltorpsvägen 25

Tävling

Tävling

Tävla och vinn ett gratis mäklararvode när du säljer med oss!


Klicka här för att komma till tävlingen