Sälj med oss

Att sälja sin bostad är en av livets största affärer. Både ekonomiskt och emotionellt. Med det sagt lägger vi stor vikt vid en ärlig, transparent och trygg affär. Av just den anledningen är vi övertygade om att en väl förberedd process gynnar dig som säljare, i lugn och ro kan vi skapa oss tid till att fokusera på de mjuka värdena. Tillsammans kan vi även anpassa din bostad för försäljning, finns det något vi kan förändra för att släppa lös bostadens fulla potential?

En bostadsaffär ska kännas bra i magen för både köpare och säljare, från första mäklarkontakt till nyckelbyte. Med det i bakhuvudet går vi in i varje affär med positivitet, engagemang och nyfikenhet.

Jag som driver kontoret heter Andreas Sjösten och är en av Örebros mest rekommenderade mäklare sista åren och har även placerat mig på topp 30 listan över Sveriges mest transparanta mäklare enligt hittamäklare.

Vi är en stabil partner i ditt livs största affär, vilket vi också kan intyga genom ett fin kreditvärdighet. Vi är din mäklare genom hela livet

Varmt välkommen att kontakta Sjöstens Fastighetsförmedling!

Ps. Självklart har vi goda samarbeten med fördelaktiga erbjudanden hos lokala handlare

Vill du att vi kontaktar dig?    Tävling

    Tävling

    Tävla och vinn ett gratis mäklararvode när du säljer med oss!


    Klicka här för att komma till tävlingen