Eldvalla 1:5

Glanshammar, Glanshammar
Tomt Glanshammar,Glanshammar

Eldvalla 1:5

    • 4 375 000 kr

Stor lantbruksfastighet på hela 25,2 ha!

Fint placerad lantbruksfastighet på hela 25,2 ha, fastigheten sträcker sig ända ner till Hjälmarens strand.

Här kan du själv bygga ditt egna drömboende och bo i en lantlig miljö med tomt som träcker sig ända ner till Hjälmaren strand. Skogsbruksplan för fastigheten finns bifogad under fliken dokument på vår hemsida.

Glanshammar är ett litet samhälle drygt 1 mil norr om Örebro. Populärt och barnvänligt område där ett stort generationsskifte pågår just nu. I området finns närbutik, frisör, förskola, skola och idrottsaktiviteter i form av bland annat friidrott, skytte och framförallt fotbollslaget Glanshammars IF med fotbollslag från knatteålder upp till herrlaget som den gångna säsongen tog steget upp i Nerikes egen allsvenska, division 4.

In till Örebro är det endast 10-15 minuter med bil. I anslutning till motorvägen har du även goda bussförbindelser till och från Örebro. I Glanshammar har du nära till Sveriges 4:e största sjö, Hjälmaren. Fastigheten har strandrätt i Hjälmaren och härifrån kommer du direkt ut i mellanfjärden som leder ut i storhjälmaren, båda alternativen bjuder på bra gösfiske och fina badställen. Eller varför inte ta båten in till Örebro en varm sommarkväll och äta gott på Örebro hamnkrog? Även den mindre sjön Väringen ligger på bekvämt avstånd mellan Glanshammar och Frövi. Om det istället är golf som lockar så bor du på rätt sida stan till bland annat Kårsta GK och Arboga GK, de båda golfklubbarna når du på cirka 15-20 minuter.

Här kan du skapa ditt eget drömboende, en mindre hästgård eller liknande. Positivt förhandsbesked för byggnation av hästgård finns, storleken på bostadshus i det positiva beskedet är en 1,5 plans villa på ca 200kvm.

Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område!

Vatten och avlopp finns inte på fastigheten. I förhandsbeskedet är det enskilt vatten och avlopp som är lösningen på detta.

Kontakta mäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 eller på andreas@sjostensfast.se vid intresse!

Mäklare
Andreas Sjösten
Andreas Sjösten

Ägare, Reg. Fastighetsmäklare

076 025 18 43

andreas@sjostensfast.se

Extra kontaktperson