Möjlighet att inreda övervåning! Längs med Möllevägen i Kårsta står detta stilsäkra 1-plans ladhus byggt i lösvirke med möjlighet att inreda övervåning. Här har man tänkt på allt, från betongpannor av modell "carisma" till helkaklade badrum, ljuslaserat parkettgolv till detaljer såsom automatiserad belysning via plejd. Flyttar du in här får du ett hem av absolut högsta klass byggt med omsorg och eftertanke. När mörkret kryper sig på sticker huset ut lite extra, en effektfull fasadbelysning pryder väggarna och framhäver huset från dess bästa sida. Här glimtar du framtidens hem, ett smart elsystem i form av plejd är installerat i huset. Vilket gör att du kan automatisera husets belysning efter dina önskemål, allt för att skapa absolut högsta komfort.

En välkomnande hall? Ett lite uttjatat utryck men som dock nästan aldrig stämmer, här har du precis det. Vem vill inte komma hem och mötas av detta? Bilderna talar för sig själva. Detta är ett hus startklart för en familj med två barn. Villan är idag 104,4kvm men möjlighet att inreda övervåning finns, förberett med vatten, avlopp och el. Potentiell boarea skulle ge ungefär 81kvm extra vilket alltså skapar en villa modell större på hela 185,4kvm. Villan är färdigställd så sent som 2022 och lämnar därför ytterst lite att önska. Rymligt kök med en öppen planlösning ut mot vardagsrummet där du har gott om plats för en matgrupp modell större. Tre bra sovrum, ett lite större och två lite mindre lämpliga som barnrum. Badrummet är helkaklat i tidlösa färger, har en stilren inredning och håller hög komfort i och med golvvärmen.

På lugna Möllevägen har du naturen och Kårsta golfbana inpå knuten. Här kan du njuta av den perfekta balansen av modernt men samtidigt tidlöst ladhus optimalt placerat på tomten som har ett privat läge med utsikt mot skogen. Huset är optimalt placerat på tomten med generöst tilltagen altan med gott om plats för umgänge med familj och vänner. Endast 10 minuter i till Örebro city och 3 minuter till Kårsta Golfklubb.

Huset är besiktigat och energideklaration gjord, dokument finns att hämta på vår hemsida.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 eller på andreas@sjostensfast.se vid eventuella frågor.

Ett hem att trivas i! Boka in dig på visningen via sjostensfast.se. Varmt välkommen!

FAKTA
  • Antal Rum 4 rum varav sovrum 3
  • Tomtarea 1232 kvm
Fakta om bostaden
Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Kårsta 2:51
Adress
Möllevägen 28B, 70591 Örebro
Byggnad
Byggnadsår
2021, Färdigställt 2021/2022
Byggnadstyp
1-plansvilla med oinredd övervåning.
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Stomme
Trä
Tak
Betongpannor "modell carisma"
Grund
Betongplatta
Uppvärmning
Frånlufts-värmepump
Övrigt om byggnaden
Internetanslutning: förberett för fiber.
Driftkostnader
El
15 000 kr
Vatten och avlopp
3 200 kr
Samfällighetsavgifter
300 kr
Renhållning
1 300 kr
Försäkring
8 400 kr
Total driftkostnad
ca 28 200 kr/år
Skatt/avgift
3 470 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
7 500 kwh
Kommentar
Kostnaden för el är beräknad på en förbrukning som nuvarande ägare haft på 7500 kWh/år, schablonmässigt elpris på 2kr/kWh.
Fastighet
Tomtarea
1232 kvm
Vatten och avlopp
Vatten saknas. Avlopp saknas
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
13 Januari 2022
Energiförbrukning
48 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
C
Inskrivningar
Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Örebro Kårsta GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Örebro Kårsta GA:4 ändamål: Vägar
UTTAGNA PANTBREV
Totalt
1 700 000 kr
Taxering
Taxeringsår
2021
Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark
Markvärde
347 000 kr
Totalt
347 000 kr
Exeptionellt ladhus byggt i lösvirke strax utanför Örebro!Exeptionellt ladhus byggt i lösvirke strax utanför Örebro!Exeptionellt ladhus byggt i lösvirke strax utanför Örebro!Exeptionellt ladhus byggt i lösvirke strax utanför Örebro!Exeptionellt ladhus byggt i lösvirke strax utanför Örebro!Exeptionellt ladhus byggt i lösvirke strax utanför Örebro!Exeptionellt ladhus byggt i lösvirke strax utanför Örebro!Exeptionellt ladhus byggt i lösvirke strax utanför Örebro!Exeptionellt ladhus byggt i lösvirke strax utanför Örebro!

Anmäl intresse Intresseanmälan
ANSVARIG MÄKLARE

Andreas Sjösten

076 025 18 43

andreas@sjostensfast.se

Andreas Sjösten
Anmäl ditt intresse