Varmt välkommen till Lillbackavägen 13 och denna välplanerade lägenhet med stor balkong i ett unikt sydöst-läge som skapar möjligheter för solglimt både på morgon och kväll. Oavsett vad lägenhetens kvadratmetrar skvallrar om har du här plats för både matgrupp samt en ordentlig hörna för soffa och tv. Separat sovrum med plats för dubbelsäng. Yteffektiv hall med gott om förvaring samt helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Här bor du med med rimlig boendekostnad och hög bekvämlighetsfaktor i populära Södra Ladugårdsängen. I avgiften ingår värme, VA, kabel-tv, bredband & IP-telefoni. Lägenhet väl lämpad för förstagångsköpare, studenter eller dig som helt enkelt uppskattar närhet till golfbana, gym, stormarknad, padelbanor, fina promenadstråk och cykelavstånd (2,5km) till city! Den stora balkongen och lägenhetens stora fönster är väl placerade med hänsyn till solen. En varm sommarmorgon kan du dricka morgonkaffet i solen innan den sen försvinner bakom huset en stund och håller lägenheten sval under dagen för att sedan återkomma på kvällskvisten efter jobbet. BRF Piloten 2 är en omtyckt förening med ordning och reda, avsättning till framtida underhåll görs regelbundet vilket borgar gott för föreningens framtid. Vad tycker då nuvarande ägare är det bästa med lägenheten?

- Den är väl ljudisolerad och risken att bli störd eller störa grannarna är minimal. Vägg i vägg med lägenhetens entrédörr har du dessutom ett tillhörande förråd, som sagt gott om förvaring finns här!

Du som bor här öppnar möjligheter till spontana aktiviteter i vardagen. Middagar på stan, träning i Sörbytrappan eller en promenad till plugget på Örebro Universitet är en självklarhet för dig som bor här.

Boka in dig på visningen via vår hemsida eller kontakta ansvarig mäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 alternativt andreas@sjostensfast.se.

Varmt välkommen!

FAKTA
  • Antal Rum 2 rum
  • Boarea 49 kvm
  • Månadsavgift 3 706 kr I avgiften ingår värme, VA, kabel-tv, bredband & IP-telefoni.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Lillbackavägen 13, 70242 ÖREBRO
Förening
BRF Piloten 2
Lägenhetsnummer
E1102
Byggnad
Byggnadsår
2018
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Driftkostnader
El
7 800 kr
Försäkring
1 546 kr
Total driftkostnad
ca 9 346 kr/år
Antal i hushållet
2
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
6
Våning
2
Energideklaration
Utförd
Nej
Energiklass
None
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Piloten 2
Antal lägenheter
78
TV och bredband
Kabel-tv, bredband (fiber) och IP-telefoni via Telia ingår i avgiften.
Parkering
Medlemmarna har möjlighet att hyra parkeringsplats i det intilliggande parkeringshuset, för mer information se: www.infrigore.se/parkering. I området längs gatorna gäller datumparkering.
Allmänt om föreningen
BRF Piloten 2 består av totalt 78 lägenheter. 26st i varje hus på adresserna Lillbackavägen 11 - 13. Lägenheterna är i storlekarna 38 kvm - 83 kvm och husen byggdes av PEAB, färdigställda under 2018.
Bostadsrättstillägget ingår i föreningens gemensamma försäkring.
Organisationsform
Bostadsratt
Organisationsnummer
769628-9607
Gatuadress
Lillbackavägen 13
Postnummer
70242
Stad
ÖREBRO
Äkta förening
Ja
Finanser
Inga planerade avgiftshöjningar.
Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Föreningen äger marken
Ja
Tillåts juridisk person som köpare
Ej angiven
Överlåtelseavgift betalas av
Kopare
delade utrymmen
Gemensamt soprum. Barnvagnsförråd finns. Cykelparkering under tak utomhus.
Byggår
2018
Yteffektiv tvårummare i populära Södra Ladugårdsängen!Yteffektiv tvårummare i populära Södra Ladugårdsängen!Yteffektiv tvårummare i populära Södra Ladugårdsängen!Yteffektiv tvårummare i populära Södra Ladugårdsängen!Yteffektiv tvårummare i populära Södra Ladugårdsängen!Yteffektiv tvårummare i populära Södra Ladugårdsängen!Yteffektiv tvårummare i populära Södra Ladugårdsängen!Yteffektiv tvårummare i populära Södra Ladugårdsängen!Yteffektiv tvårummare i populära Södra Ladugårdsängen!

Anmäl intresse Intresseanmälan
ANSVARIG MÄKLARE

Andreas Sjösten

076 025 18 43

andreas@sjostensfast.se

Andreas Sjösten
MÄKLARASSISTENT

Elvira Jansson

076 026 14 46

elvira.jansson@sjostensfast.se