Varmt välkommen till en välplanerad lägenhet på våning två med stor balkong med fin utsikt över innergård. Här möts du av ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, öppen planlösning och genomgående fina parkettgolv.

Bostadens alla kvadratmeter utnyttjas maximalt med en rymlig hall som ansluter direkt mot badrummet. Badrummet är rymligt, helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ljust vardagsrum med stora fönster i fin kontakt med kök och matplats. Köket är utrustat med all maskinell utrustning du behöver och vita skåpsluckor. Den stora balkongen når du från sovrummet som gränsar mot föreningens fina innergård. Som grädde på moset har du även gott om förvaring, dels i garderober i hall och sovrum men också i ett externt förråd dörr i dörr med lägenheten. Föreningen abonnerar på parkeringsplatser i parkeringsgarage som går att hyra för föreningens medlemmar.

Här bor du med nära till det mesta så som Örebro universitet, gym, stormarknad, systembolag och härliga grönytor. I Sörbyskogen finns fina löp- och promenadstråk. In till Örebro city är det endast 2,5 kilometer!

Boka in dig på visningen via vår hemsida eller kontakta mäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 alternativt andreas@sjostensfast.se.

Varmt välkommen!

FAKTA
  • Antal Rum 2 rum
  • Boarea 51.1 kvm
  • Månadsavgift 4 286 kr Ingår gör värme, bredband/tv/telefoni, eget förråd, bostadsrättstillägg och renhållning.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Termikgatan 23C, 70239 ÖREBRO
Förening
BRF Gripen 1 I Örebro
Lägenhetsnummer
3-1101
Byggnad
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Driftkostnader
El
6 000 kr
Vatten och avlopp
1 500 kr
Total driftkostnad
ca 7 500 kr/år
Antal i hushållet
2
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
6
Våning
2
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Gripen 1 I Örebro
Antal lägenheter
84
TV och bredband
Bredband och tv via "Telia triple play", internethastighet 100/100 och tv-paket lagom samt IP-telefoni (fasta kostnaden) ingår i avgiften.
Parkering
Föreningen hyr ut 36 parkeringsplatser till medlemmar som bor i föreningen och eftersom efterfrågan är stor tillåts endast en p-plats per medlem/lägenhet. Hyra per parkeringsplats och månad är 841 kronor och indexjusteras varje år. NOTERA!: Det finns även andra parkeringshus i området, se nedan lista för tips. Det går bra att stå i kö hos föreningen samtidigt som medlem hyr p-plats på annat håll. Det går även för föreningens del bra att hyra plats på flera ställen. - Parkeringshus Piloten (vid Coop) - Gyrogatan 6, John Ekströms Bygg AB - Ladugårdsängen, ÖBO - Ladugårdsängen (utomhus), Aimopark
Allmänt om föreningen
I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med sina 84 lägenheter. Sett till antal lägenheter är föreningen stadsdelens största bostadsrättsförening. Föreningen har närhet till bland annat flera restauranger, mataffärer, gym, racketcenter, grönområden, golfbana, skidåkning, universitet och centrum. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen, läs mer under sidan "Boende".

Föreningen är en så kallad "äkta förening" och äger fastigheten Glidplanet 2 med adresserna Termikgatan 23 A-F och 25. De första medlemmarna flyttade in november 2018.

Nuvarande och tidigare styrelser i föreningen arbetar aktivt med att bibehålla och vidareutveckla ett tryggt och modernt boende för en attraktivt förening och en smidig vardag för medlemmar. Modernt boende genom bland annat medvetet digitaliseringsarbete med fokus på att göra vardagen roligare och enklare för boenden. Tryggt boende genom aktivt arbete med viktiga områden såsom exempelvis ekonomi (förhandling av lån, översyn av kostnader etc.), säkerhet (systematiskt brandskyddsarbete, rutiner för incidenthantering, löpande översyner etc.) och gediget informationsarbete till boende.
Organisationsform
Bostadsratt
Organisationsnummer
769631-7135
Gatuadress
Idrottsvägen 31B
Postnummer
70232
Stad
ÖREBRO
Äkta förening
Ja
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Föreningen äger marken
Ja
Tillåts juridisk person som köpare
Ej angiven
Överlåtelseavgift betalas av
Kopare
Gård
Grönskande innergård med fin omgivning och diverse faciliteter såsom lekpark, paket-skåp och pool. Observera att poolen tillhör grannföreningen BRF Gripen 2.
delade utrymmen
Cykelförråd, förråd för barnvagnar och rullstolar. Pingisbord finns att boka i föreningen, bokas via föreningens egen app.
Byggår
2018
Kommentar för byggår
Första bostäderna flyttades in i november 2018.
Trevlig lägenhet med balkong och fin utsikt över föreningens innergård!Trevlig lägenhet med balkong och fin utsikt över föreningens innergård!Trevlig lägenhet med balkong och fin utsikt över föreningens innergård!Trevlig lägenhet med balkong och fin utsikt över föreningens innergård!Trevlig lägenhet med balkong och fin utsikt över föreningens innergård!Trevlig lägenhet med balkong och fin utsikt över föreningens innergård!Trevlig lägenhet med balkong och fin utsikt över föreningens innergård!Trevlig lägenhet med balkong och fin utsikt över föreningens innergård!Trevlig lägenhet med balkong och fin utsikt över föreningens innergård!

Anmäl intresse Intresseanmälan
ANSVARIG MÄKLARE

Andreas Sjösten

076 025 18 43

andreas@sjostensfast.se

Andreas Sjösten
MÄKLARASSISTENT

Elvira Jansson

076 026 14 46

elvira.jansson@sjostensfast.se